Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Als u niet helemaal tevreden bent met een artikel, ruilen we het in of geven u een restitutie, op voorwaarde dat het wordt teruggestuurd naar ons in de originele staat en verpakking met de verzegeling intact. Als u vanuit het Verenigd Koninkrijk contact met ons opneemt, sturen we u een postlabel om het artikel gratis te retourneren.

Neem van tevoren contact met ons op over uw voornemen om artikelen te retourneren met uw bestelnummer en artikelen die u wilt retourneren.

Retourzendingen moeten binnen 28 dagen na ontvangst van uw bestelling door ons worden teruggestuurd. Vier dagen moeten worden toegestaan ​​voor verzending, dus zorg ervoor dat u uw artikel binnen 24 dagen retourneert. Deze periode wordt verlengd voor alle bestellingen in november en december, retouren worden geaccepteerd.

Voor bestellingen verzonden naar adressen buiten de retouren moeten wij binnen 35 dagen na ontvangst van uw bestelling door ons worden ontvangen. Tien dagen moeten worden toegestaan ​​voor verzending, dus zorg ervoor dat u uw artikel binnen 25 dagen retourneert. Deze periode wordt verlengd voor alle bestellingen in november en december, retouren worden geaccepteerd.

We zullen die e-mails van te voren voorzien van een Post Returns-label. U kunt dit eenvoudig aan uw retour toevoegen en de verzendkosten zijn gratis. Wij adviseren echter dat u een bewijs van verzending krijgt van het postkantoor of van de Royal Mail-verzamelaar.


Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Terug